Ajuntament de la Llosa

Gastronomia

La gastronomia típica del municipi coincidix amb la de la zona. És una gastronomia basada en els productes de l'horta i de la cuina mediterrània.

Entre els plats més destacats trobem la paella de carn i la caldera de carn de bou que s'elabora durant les festes (tant les d'abril com les de setembre) per a tot el poble.

El "Codonyat" és un dolç típic de la població. S'elabora de forma casera amb codony i sucre.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal