Ajuntament de la Llosa

Piscina
Piscina
Divendres, Juny 9, 2017 - 09:30
Tot a punt per a l'obertura de la piscina a La Llosa
L'Ajuntament de La Llosa ha treballat durant les últimes setmanes per a tenir a punt la piscina municipal, que obrirà les seues portes el dissabte que ve dia 10. S'ha condicionat l'entorn i també s'ha procedit a la neteja de l'interior de la piscina. L'obertura de la instal·lació suposarà, un any més, diverses contractacions en el municipi. Fins a quatre persones es contractaran per a atendre els serveis de taquilla, socorrisme i cursos de natació.
 
La jornada de portes obertes del pròxim dissabte serà gratuïta per a tots els veïns i veïnes de la localitat. A partir de l'1 de juliol s'oferiran cursos de natació per a tots els interessats. Hi haurà diverses modalitats de cursos: natació saludable, natació per a xiquets i adults.
 
Cal recordar que l'Ajuntament de La Llosa ofereix condicions especials per als jubilats i també per als voluntaris del servei de Protecció Civil, com a agraïment a la seua labor. Els abonaments i preus de les entrades són els mateixos de l'any anterior. No s'ha registrat cap increment.
 
Fins al dia 20, la piscina estarà oberta, en els dies laborables, en horari de vesprada. A partir d'aquesta data, una vegada finalitzat el curs escolar, obrirà en horari de matí i vesprada. Els caps de setmana ja funcionarà en horari de matí i vesprada.
 
Els horaris dels cursos i preus dels abonaments poden consultar-se fent clic en les imatges adjuntes.

Imatges: 
Horaris / Horarios
Preus / Precios
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal