Ajuntament de la Llosa

Què visitar?

Església parroquial d'El Salvador

Adreça: Plaça Constitució L'Església de la Llosa data del segle XVII. Posseïx característiques dels estils gòtic i barroc presentant volta de creueria i arcs de mig punt. Es pot visitar en les hores de culte.

La Fonteta

Este monument esta ubicat en el paratge del Carcau. No es coneix la data de la seua construcció però si se sap que al llarg de la seua història ha sigut utilitzada com a abeurador i més tard com a llavador. En l'actualitat no té cap ús però el seu estat de conservació és bo.

Restes d'un antic molí

Es conserven restes d'un antic molí situat al costat de la Font del Carcau. Tota la zona ha sigut rehabilitada per al seu ús com a parc però encara es poden apreciar algunes restes de la paret del que va ser el molí. El que és semblant a un pou, esta en bones condicions i a través de les reixes protectores es poden observar les pedres originals que el formaven.

Font Redona

La Font Redóna o la Font de La Llosa és un brollador d'aigua natural. És tot un símbol per a la població. Les aigües que d'ací procedien eren utilitzades per a regar part de l'horta de La Llosa i de la població veïna de Chilches.

Paratge del Carcau i Font del Carcau

La Font del Carcau és una font d'aigua subterrània situada en el paratge que porta el mateix nom. La gent de la població acudia a esta font natural per a abastir-se d'una aigua molt fresca. El paratge esta dotat amb instal•lacions per als xiquets, paellers, etc.

Els Pouets

Brollador d'aigua natural situat enmig de l'horta entre les localitats de La Llosa i Chilches. Ha sigut reparat recentment.

Imagen marjal

La Marjal

És una zona humida molt pròxima a la població on trobem vegetació típica dels aiguamolls i nombroses aus aquàtiques.

La platja de La Llosa

Platja totalment natural amb absència d'edificacions i un passeig de fusta.

 

Imatges: 
ejemplo.jpg
molino_mini.jpg
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal