Ajuntament de la Llosa

Salutació de l'alcalde

Com Alcalde de La Llosa, em dirigisc als visitants d'aquesta gran finestra oberta al món, per a donar-vos la meua més sincera benvinguda a la nostra pàgina web.

En aquests temps de modernitat entenem que hem de fer un esforç per a endinsar-nos en les noves tecnologies de la nostra societat. Per aquest motiu, el consistori ha volgut acosta aquesta nova via de comunicació creant la pàgina web municipal per a poder dirigir-se a l'Ajuntament de forma discreta, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Pretenem un acostament més al ciutadà i visitant que farà més còmoda i senzilla la seva relació amb l'administració i al seu torn, agilitarà molts dels tràmits sense haver de personar-se en les dependències municipals.

Volem que l'entrada en funcionament d'aquest nou servei d'informació municipal a través de la xarxa pot contribuir a servir d'element de col·laboració entre l'Ajuntament de La Llosa i els seus veïns i veïnes, esperem puguem anar millorant de manera gradual amb l'ajuda de tots vosaltres.

Per la meva banda dir, als visitants de la nostra pàgina que us convido que vingueu a conèixer els nostres costums, les nostres tradicions, les nostres festes, així com també us convido a conèixer a la gent entranyable del nostre poble, en definitiva us convido que conegueu el poble de La Llosa.

Vos esperem.

Una salutació.

JOAQUIN JOSE LLOPIS CASALS

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal