Ajuntament

SALUDO DEL ALCALDE

Joaquín José Llopis Casals

Com a Alcalde de La Llosa, em dirigeix als visitants d’aquesta gran finestra oberta al món, per a donar-vos el meu més sincera benvinguda a nostra acabada d’inaugurar pàgina web.

En aquests temps de modernitat entenem que hem de fer un esforç per a endinsar-nos en les noves tecnologies de la nostra societat. Per aquest motiu, el consistori ha volgut acostar aquesta nova via de comunicació creant la pàgina web municipal per a poder dirigir-se a l’Ajuntament de manera discreta, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Pretenem un major acostament al ciutadà i visitant que faci més còmoda i senzilla la seva relació amb l’administració i al seu torn, agiliti molts dels tràmits sense haver de personar-se en les dependències municipals. Volem que l’entrada en funcionament d’aquest nou servei d’informació municipal a través de la xarxa pugui contribuir a servir d’element de col·laboració entre l’Ajuntament de La Llosa i els seus veïns i veïnes. Esperem poder anar millorant de manera gradual amb l’ajuda de tots vosaltres.

Per part meva dir, als visitants de la nostra pàgina que us convido que vingueu a conèixer els nostres costums, les nostres tradicions, les nostres festes, així com també us convido a conèixer a la gent entranyable del nostre poble. En definitiva, us convide que conegueu el poble de La Llosa.

Us esperem. Salutacions.

JOAQUIN JOSE LLOPIS CASALS

Contacta con el ayuntamiento.

Informació d’interés