La Llosa gaudeix de les Festes de Reparació i Dedicació del Temple Parroquial del Salvador

Del 19 al 26 de juliol, el temple parroquial del Salvador de La Llosa ha celebrat la seua restauració amb misses, processons i concerts.

El diumenge 19, es va celebrar el dia de la Solemnitat del Santíssim Cos i Sang de Crist amb una eucaristia cantada i una solemne processó en la qual han participat els xiquets i xiquetes de la Primera Comunió i de les Confraries i Associacions de la parròquia. Durant aquesta, veïns i veïnes de La Llosa han decorat els seus balcons i carrers amb cobertors, plantes i amb la tradicional enramà.

El dilluns va estar caracteritzat per una conferència en la qual s’explicava el procés de restauració de la parròquia a càrrec de David Montolío i Lucía Perete. Dimarts, dimecres i dijous van ser els tres dies del Tridu al Sagrat Cor de Jesús, durant aquests dies es van realitzar exposicions, misses, conferències, recepcions de relíquies, un concert a càrrec de la Unió Musical de Sant Felip Neri amb el Cor Parroquial de la Llosa, el Cor Parroquial de Xilxes i el -Cor de la Unió Musical Santa Cecília, també de Xilxes, i finalment, un sopar de pa i porta.

El divendres 24 va estar caracteritzat per un volteig de campanes, una missa per la Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús, un dinar de germanor i la Solemne Processó amenitzada per la Unió Musical Sant Felip Neri i per focs artificials. L’endemà, es va portar a cap una jornada de portes obertes per poder visitar l’Església Parroquial i un certament de pintura per als més menuts.

Finalment, diumenge 26 de juny es va dur a terme una Santa Misse pels difunts i el concert “Música en el Paraíso” amb Rafa Quirant, Francesca Sales, Julio Pifarré, Juan Felipe Durà i Nuria Tena.