Tradició i diversió en la programació de les Festes Patronals de La Llosa

La Llosa ja es prepara per a celebrar les seues esperades Festes Patronals, un esdeveniment que reuneix veïns i visitants en una setmana plena d’emocionants activitats taurines, esdeveniments religiosos, manifestacions culturals i moments de germanor. Enguany, les festes prometen ser més emocionants que mai, amb una programació diversa que té alguna cosa preparada per a tots els veïns i veïnes entre el 31 d’agost i el 10 de setembre. El llibre de festes ja s’ha repartit per les cases veïnes del municipi.

Les grans protagonistes d’aquestes festes seran elles, la reina i la seua cort d’honor d’enguany. El divendres dia 1 de setembre, Nerea Fernández, serà nomenada reina en l’acte de presentació. I anirà acompanyada, durant els dies festius, de les dames d’honor Judith Jimenez, Mireya Carmona, Paula Badia i Aitana Marin.

La passió taurina cobra vida a La Llosa durant les seues festes. Els amants dels bous al carrer poden esperar una sèrie d’emocionants proves i embolades de bous cerrils. A més, els espectadors tindran l’oportunitat de gaudir de ‘encierros’ i soltes de vaques. El dissabte dia 2, es provarà i embolarà el bou cerril ‘Alacantí’, de la ramaderia El Cotillo. El dimarts 5, serà el bou ‘Lirillo’, de la ramaderia El Pilar. El dimecres 6 es durà a terme una vesprada de vaques i una nit de vaques enfundades de la ramaderia ‘Faet’. El dijous 7 serà el torn de ‘Jugosillo’, de la ramaderia Sr. José Cruz. El divendres es farà la ‘entrà’ i ‘soltà’ de ‘novillos’ de la ramaderia ‘Faet’. I l’últim bou tindrà lloc el dissabte, i serà ‘Victoriano’, de la ramaderia Torrealba.

La fe i la religió també són part integral de les festes a La Llosa. Durant la setmana festiva, es duran a terme processons religioses i misses en honor al patró del poble, Sant Felip Neri. A més, els veïns i veïnes, també es reuniran per a mostrar la seua devoció a Sant Isidre Llaurador.

La cultura ocupa un lloc central en les festes de La Llosa. Els esdeveniments culturals inclouen actuacions de grups musicals, com la del grup ‘Eterna Raffaella’, el diumenge dia 3; i també, obres de teatre, com la que tindrà lloc el dilluns dia 4, ‘Aquil·les’.

Les festes patronals de La Llosa són un moment de retrobament i unitat per als habitants locals. Els sopars, els menjars, els jocs infantils, els concursos i les diferents activitats esportives fomenten la germanor entre veïns i visitants. Aquests moments contribueixen a la creació de records duradors.

A més de les categories esmentades, la programació de les festes inclourà moltes més activitats i actes que faran d’aquests dies festius, uns moments inoblidables. Les festes patronals de La Llosa 2023 prometen un ambient vibrant, on l’emoció, la tradició i el poble s’uniran per a crear una experiència inoblidable per a tots els que participen en elles.