La Llosa activa la campanya de vigilància del meló


Un any més, amb l’arribada de l’estiu, La Llosa ha activat la campanya especial de vigilància del meló. “Es tracta d’una mesura necessària per a protegir els cultius, ja que els melons de La Llosa són molt preuats i cotitzats pel seu sabor i qualitat” ha afirmat l’alcalde, Ximo Llopis.

Entre altres mesures, s’han tancat amb clau els camins d’accés als camps de cultiu per a evitar que puguen accedir vehicles, especialment de grans dimensions, per a carregar melons robats. Així mateix, la policia local de La Llosa en col·laboració amb la Guàrdia Civil ha reforçat la vigilància dels camps de cultiu, especialment en les hores i dies amb més risc de robatoris, com a diumenges i festius.

La policia local fa tasques de vigilància en punts estratègics del terme municipal des d’on es controla la totalitat dels camps de melons. També es disposa d’un registre de finques cultivades i de dates de recol·lecció, de manera que si es detecta algun vehicle estrany en les finques es pot comprovar al moment si és dels propietaris i recol·lectors o de lladres.