Declaració d’accesibilitat

Els llocs web de les administracions públiques tenen el deure de complir els criteris d’accessibilitat indicats en la norma UNE 139803:2012. Aquesta normativa fixa una sèrie de característiques que tot portal Web ha de complir si vol ser accessible, servint a més com a base per a la Certificació d’Accessibilitat TIC (Accessibilitat Web) actualment vigent a Espanya.

Així mateix, els llocs web de l’administració han de satisfer tots els punts de verificació de prioritat 2 (adequació de nivell Doble A) definits en l’especificació de Pautes d’Accessibilitat al Contingut en la Web (WCAG 2.0) per la Iniciativa d’Accessibilitat Web (WAI) del Consorci World Wide Web (W3C).

Aquest lloc s’ha dissenyat adaptant-se als estàndards i normatives vigents en relació a l’accessibilitat, per a això es realitzen revisions prèvies a cada publicació de nous continguts. En qualsevol cas, és possible que trobe alguna pàgina que no s’adapte al 100% a aquests estàndards, ja que algunes de les seccions contingudes en el portal estan en procés d’adaptació i millora. Si vosté experimenta alguna dificultat en l’accés la informació continguda en aquest lloc web, per favor, contacte amb nosaltres. Realitzarem les millores necessàries com més prompte millor.

Tecles d’accés ràpid

Prement una combinació de tecles podrà accedir ràpidament a determinades pàgines o continguts de la pàgina.

Tecla 0: Pàgina d’inici

Amb els següents números podrà accedir a les seccions disponibles en el portal.

Depenent del navegador que utilitze, el procediment és diferent. A continuació expliquem el funcionament per als navegadors més habituals.

 • Internet Explorer: Alt + tecla + Intro
 • Mozilla, Firefox y Chrome: Alt + tecla (en Firefox 2: Alt + Majúscules + tecla)
 • Opera: Majúscules + Esc + tecla
 • Safari: Cmd + tecla

Grandària del text

Les grandàries de les fonts estan definits amb unitats relatives perquè puga ampliar o disminuir la grandària de la font des de les opcions del navegador:

 • Internet Explorer, Mozilla i Firefox: Veure > Grandària del text
 • Opera: Veure > Zoom
 • Safari: Veure > Fer el text més gran
 • Chrome: Controla la pàgina actual > Grandària del text

Per a modificar la grandària de tot en la pàgina (efecte zoom):

 • Ctrl + + per a augmentar-ho
 • Ctrl + – per a disminuir-ho
 • Ctrl + 0 restaura la grandària original

Canviar a alt contrast

En la part superior dreta de la capçalera es disposa d’una opció d’alt contrast que mostra el fons en color negre, el text en blanc i els enllaços de color groc. D’aquesta manera les persones amb problemes de visió poden accedir a la informació més còmodament. Es pot tornar a la presentació original prement de nou sobre el botó.

Queixes i suggeriments

Nom(Obligatori)