Les festes de La Llosa tindran lloc del 27 d’agost a l’11 de setembre

El dissabte 27 d’agost es donaran per començades les populars festes de La Llosa. Així, fins al dia 11 de setembre, un conjunt d’activitats i festejos aterren al poble amb la finalitat de fer gaudir a tots els veïns i veïnes de diferents edats i aficions. Cal destacar la presència de nou dels bous salvatges després de dos anys sense poder gaudir d’aquests.

La primera setmana de festes acollirà actes culturals entre els quals destaquen el Concurs de pesca a la Platja de la Llosa, el Dia de la Bicicleta o la proclamació de la Reina de les Festes 2022 i de la seua Cort d’Honor. També trobem el concert de la Unió Musical Sant Felip Neri, actuacions i parcs infantils i el Dia de la Caminada línia XYZ. Hi haurà exposicions, actes literaris recordant a Enric Valor i teatre. A més, l’esport també serà present amb el campionat de pàdel, la Marxa solidària contra el càncer i la final de frontó. Tot acompanyat de la Nit de Monòlegs, jocs aquàtics, el concurs de petanca i ‘el sopar de quintes’.

El dia 3 de setembre aterra la setmana taurina fins al dia 11. Iniciarà la segona part del festeig un tobogan aquàtic i el tradicional volteig general de campanadas anunciant les festes. També tindrà lloc el dilluns 5 la popular festivitat de Sant Isidre Llaurador amb una missa i processó en el seu honor i un espectacle de Dansa Espanyola. L’endemà, ja comencen les proves i emboladas de bous acompanyades de jocs Infantils, la ‘torrá de xulla’ i el concurs de ‘allioli’, el concurs de disfresses, disc mòbils, la popular sopar de ‘Tombet de Bou’, la missa solemne en record de tots els difunts i un menjar en homenatge als majors. Finalment, l’11 de setembre, el soroll de l’última traca conclourà les festes de La Llosa 2022.