La Llosa instal·la una plaça de bous portàtil

– Hi haurà un concurs de retalladors del 8 al 10 de desembre, vaques enfundades el dia 16 i una classe pràctica de l’Escola Taurina el 17

L’Ajuntament de La Llosa ha instal·lat en els últims dies una plaça de bous portàtil per a realitzar diferents activitats durant el mes de desembre. Per a fer-ho possible, s’ha netejat l’àrea del Pai del Torro i s’ha condicionat una zona d’aparcament de vehicles en la plaça adjacent.

Així, del 8 al 10 de desembre tindrà lloc un concurs de retalladors. La jornada del 8 tindrà com a protagonistes als caps de bestiar de Marqués de Saka i hi haurà una exhibició de veterans. El dia 9 es gaudirà amb Mestres del Carrer amb vaques de la llegendària ramaderia d’Ozcoz. I el diumenge 10 se celebrarà el concurs provincial de retalladors ‘Trofeu de la Taronja’.

A més, el dia 16 hi haurà vaques enfundades de Faet. I el diumenge 17 una classe pràctica de l’Escola Taurina de la Diputació de Castelló.

“Amb la plaça portàtil volem dotar al poble de l’oportunitat de gaudir d’esdeveniments taurins fora de les festes patronals, quan se celebren en la plaça Espanya” ha afirmat l’alcalde, Ximo Llopis, qui ha afegit que “animem a veïns i visitants a vindre a La Llosa i gaudir de tots els festejos que tenim preparats”.

Des de l’Ajuntament s’agraeix a l’empresa organitzadora el seu interés i aposta per La Llosa per a la celebració dels festejos.